Košara
Vaša nakupovalna košarica je prazna!
😱

Kaj je STYLUS PEN?

Vsi govorijo o teh pisalih, vi pa samo pokimate z glavo v znak strinjanja, čeprav ne veste, kaj so. Da ne boste zašli v neprijetne situacije, vas bomo o njih nekaj naučili.

Kaj je STYLUS PEN?

V računalništvu je pisalo majhen instrument v obliki svinčnika, katerega konico je mogoče zaznati na zaslonu naprave.

Uporablja se na napravah z zaslonom na dotik, kot so novejši računalniki, mobilne naprave (pametni telefoni), grafične tablice itd. Čeprav ga lahko upravljate s konico lastnega prsta, pisalo omogoča bolj natančen in nadzorovan vnos.

Ta vrsta pisala ima enako funkcijo kot miška, ki jo uporabljamo na računalniku.
Impresivna lastnost te vrste dodatkov za pametne naprave je možnost preoblikovanja zaslona v virtualno platno. Umetniki lahko prosto ustvarjajo nova dela, pa naj bo to digitalna risba, ilustracija ali skica. Ta dodatek prinaša nove razsežnosti umetniškega izražanja. Uporabni so tudi za pisanje zapiskov, ustvarjanje diagramov ali skic med poukom, sestanki ...

DELIMO JIH V DVE SKUPINI:

  • Pasivna pisala

  • Aktivna pisala


Kaj je STYLUS PEN?Kaj je STYLUS PEN?Kaj je STYLUS PEN?Kaj je STYLUS PEN?Kaj je STYLUS PEN?

PASIVNI STYLUS


Pasivna pisala posnemajo prst s prevodno gumijasto ali penasto konico. Ne potrebujejo električne energije in se lahko uporabljajo na kateri koli površini z večkratnim dotikom, ki jo je mogoče upravljati s prstom, običajno na priljubljenih zaslonih pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Gumijaste ali penaste konice so pogosto velike, zaradi česar je težko delati natančne zapiske ali risbe, a za tiste, ki potrebujejo pisalo samo za ogled vsebine v svoji napravi ali pisanje, je več kot zadovoljivo.

Za tiste, ki iščete bolj natančno možnost, so na voljo pasivni kemični svinčniki z zaščitno plastično podlago *plastična podlaga ni odstranljiva!

ACTIVE STYLUS


Aktivna pisala vsebujejo digitalne komponente ali vezja znotraj pisala, ki komunicirajo z digitalizatorjem na napravi, občutljivi na dotik. Ta komunikacija omogoča napredne funkcije, kot so občutljivost na pritisk, nagib, funkcijske tipke, prepoznavanje dlani, brisanje konice, nastavitve pomnilnika in prenos ročno napisanih podatkov. Da aktivno pero deluje, mora biti protokol njegovih digitalnih komponent združljiv s tehnologijo digitalizacije zaslona na dotik, s katero komunicira. Aktivna pisala delujejo na zamenljive ali polnilne baterije ali pa delujejo pasivno preko induktorja.

Konice teh peresnikov lahko zamenjate, ko jih porabite.

Polnjenje je odvisno od samega modela pisala, možnosti, ki jih lahko počnete z njim, pa so neomejene.

Brezplačna expres dostava za naročila nad 70€

100% varen in ugoden nakup s kreditno kartico

Garancija zadovoljstva z možnostjo vračila

Z več kot 1.300.000 kupci z vami od leta 2011