Košara
Vaša nakupovalna košarica je prazna!
😱

Bezžične slušalke JOYROOM® JR-PB2

Iščete cenovno ugodne slušalke, ki imajo skoraj vse? Predstavljamo JOYROOM® JR-PB2

Brezžične slušalke JOYROOM® JR-PB2

Odkrijte novo dimenzijo zabave z brezžičnimi slušalkami Joyroom JR-PB2. Njihovo vgrajeno integrirano vezje nizke porabe zagotavlja neprekinjeno predvajanje glasbe. To pomeni, da lahko dolgo časa uživate v svoji najljubši glasbi in podcastih, ne da bi vas skrbela prazna baterija.

Zmanjšanje šuma klicev ENC

Slušalke Joyroom JR-PB2 so edinstvene tudi zaradi tehnologije zmanjševanja šuma ENC. Zahvaljujoč temu postanejo telefonski klici kristalno jasni in sogovornik vas jasno sliši tudi v hrupnem okolju. To ne zagotavlja samo udobja, ampak tudi dvigne kakovost telefonskih klicev na raven HD.

13 mm grafenska membrana

V slušalkah JR-PB2 Joyroom uporablja napredno grafensko membrano s premerom 13 mm. Zahvaljujoč njej boste izkusili neverjetno kakovost HiFi super basa. Vsaka nota in zvok bosta reproducirana s popolno natančnostjo, kar vam bo omogočilo nepozabno glasbeno izkušnjo.

Bluetooth 5.3

Če ste ljubitelji glasbe in filmov, vam je stabilnost vajinega razmerja zagotovo pomembna. Slušalke JR-PB2 so opremljene z Bluetooth 5.3, kar pomeni nizko porabo energije, stabilen prenos ter sinhronizacijo zvoka in slike brez zakasnitve. Zahvaljujoč temu, tudi ko gledate filme na pametnem telefonu ali tablici, bo zvok vedno popolnoma sinhroniziran.

Brezžične slušalke JOYROOM® JR-PB2Brezžične slušalke JOYROOM® JR-PB2Brezžične slušalke JOYROOM® JR-PB2Brezžične slušalke JOYROOM® JR-PB2Brezžične slušalke JOYROOM® JR-PB2

Ergonomska oblika

Ne glede na to, ali slušalke uporabljate na dolgem letu ali med kratkim tekom, vam bo ergonomska zasnova slušalk serije Joyroom Jpods JR-PB2 zagotovila dolgotrajno udobje. Popolnoma se prilegajo ušesom, ne da bi povzročali nelagodje tudi po dolgem nošenju.

IPX4 vodoodporen

Za aktivne uporabnike, ki se ne bojijo dežja ali znoja, imamo odlično novico. Te slušalke imajo vodotesen certifikat IPX4, kar pomeni, da so odporne na dež in znoj. Zdaj lahko poslušate svojo najljubšo glasbo tudi med tekom na deževen dan.

Gladko preklapljanje med slušalkami

Slušalke ponujajo brezhibno preklapljanje med enojnimi in dvojnimi slušalkami. To pomeni, da lahko uporabite eno slušalko, ko morate biti pozorni na okolico, ali združite obe, da uživate v polnem stereo zvoku.

Inteligentno upravljanje na dotik

Upravljanje slušalk še nikoli ni bilo tako enostavno. Slušalke JR-PB2 zagotavljajo inteligentno upravljanje na dotik, kar pomeni, da lahko predvajate/ustavite glasbo, sprejmete/končate klice, zavrnete klice, spremenite pesmi in aktivirate glasovnega pomočnika z nežnimi dotiki.

Zaključek: za ceno le 20,99 € te slušalke ponujajo več od pričakovanega. Brezžične slušalke Joyroom JR-PB2 predstavljajo vrhunsko izkušnjo uživanja v glasbi in telefonskih klicih zahvaljujoč številnim naprednim funkcijam. Zaradi vseh teh lastnosti, ki smo jih navedli v besedilu, so izjemno vredna naložba za vse, ki iščejo kakovostne brezžične slušalke z odličnim delovanjem in udobjem ter po ugodni ceni.

Brezplačna expres dostava za naročila nad 70€

100% varen in ugoden nakup s kreditno kartico

Garancija zadovoljstva z možnostjo vračila

Z več kot 1.300.000 kupci z vami od leta 2011