Košara
Vaša nakupovalna košarica je prazna!
😱

Je stojalo za avto SPIGEN Kuel® H12 vredno tega denarja?

Pri izbiri stojala za avto je najpomembnejše, da izberete položaj, ki vam ustreza. Prezračevanje je najpogostejša možnost zaradi enostavne montaže stojala za avto, med vožnjo pa ne moti vidnega polja. SPIGEN Kuel® H12 je naše najbolje prodajano stojalo za avtomobile. Glede na pogosto povpraševanje po njem, smo se odločili, da o njem napišemo nekaj pametnega.

SPIGEN Kuel® H12

Kaj vsebuje paket?
 

Magnetno stojalo za prezračevanje avtomobila, 2 kovinski ploščici, 2 nalepki proti praskam 

Kaj je z magnetnim oprijemom?


Magnetna stojala za avto poskrbijo za praktičnost med vožnjo. Mobilni telefon se enostavno namesti na avtomobilsko stojalo in ga je prav tako enostavno premikati. V današnjem živahnem svetu, kjer je ena sekunda dovolj za spremembo situacije, so ta stojala idealna izbira za varnejšo vožnjo.

Kakšna je moč magneta?


Ne moremo reči, da ima vsako magnetno stojalo za avto enako moč magneta. Zaradi vgrajenih 6 magnetov je Spigen v kategoriji najboljšega in najbolje prodajanega stojala za avto. Ne glede na to, ali boste kovinsko ploščico, ki jo dobite v paketu, vstavili med masko in sam mobilni telefon ali jo prilepili direktno na mobilni telefon ali masko, se bo držala enako dobro.

SPIGEN Kuel® H12SPIGEN Kuel® H12SPIGEN Kuel® H12SPIGEN Kuel® H12SPIGEN Kuel® H12

Kako se uporablja stojalo za avto?

Stojalo za avto SPIGEN Kuel® H12 je enostavno za sestavo. Vse kar potrebujete je, da vstavite njegov gumijasti konec v ventilacijo. Spigen je poskrbel tudi za različne širine rešetk, tako je gumirani konec razrezan v dveh velikostih, da lahko drži tako širše kot ožje rešetke

Za držanje mobilnega telefona je potrebno postaviti kovinsko ploščico neposredno na mobilni telefon, masko ali med vašo masko in mobilni telefon (ploščice v tem primeru ni potrebno lepiti). Približajte svoj mobilni telefon stojalu in začutili boste privlačnost magneta k vašemu mobilnemu telefonu. Ko želite mobilni telefon odstraniti s stojala, ga samo potegnete.

SPIGEN Kuel® H12 ima vrtljivo glavo za 360 stopinj, kar omogoča še udobnejšo uporabo in enostavnejše gledanje. Vse, kar morate nastaviti glavo pod določenim kotom, je, da privijete kolo pod kotom, ki ste ga izbrali. Vaše stojalo je pripravljeno za uporabo in bo trdno držalo vaš mobilni telefon.

Ali lahko uporabljam SPIGEN Kuel® H12 pri kateri koli ventilaciji?

Žal ne. Čeprav je narejen tako, da je združljiv z vsemi mobilnimi telefoni, ga ni mogoče namestiti na nekatere prezračevalne rešetke. Načeloma ga lahko postavimo na poljubno horizontalno, vertikalno in diagonalno prezračevalno mrežo, ne moremo pa ga postaviti na krožni tip prezračevanja.

Ali cena upravičuje njegovo kakovost?

Vsekakor ja! SPIGEN Kuel® H12 je eno tistih stojal, ki jih boste imeli leta. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na praske ali nenamerne udarce. Poleg tega je prilagojen vsem vrstam mobilnih telefonov, tako da boste stojalo lahko uporabljali tudi, ko boste zamenjali sedanjega.

 

Brezplačna expres dostava za naročila nad 70€

100% varen in ugoden nakup s kreditno kartico

Garancija zadovoljstva z možnostjo vračila

Z več kot 1.300.000 kupci z vami od leta 2011