Košara
Vaša nakupovalna košarica je prazna!
😱

Redmi Buds 6 Active

Brezžične slušalke Redmi Buds 6 Active so zasnovane tako, da ponujajo odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. Poskusili smo jih in z eno besedo bili navdušeni.

Redmi Buds 6 Active

Kaj je v paketu?

Slušalke Redmi Buds 6 Active so opremljene s polnilno bazo in vodnikom za hiter začetek. Pomembno! Paket ne vsebuje polnilca in polnilnega kabla.

Poglej

Redmi je dokazal, da lahko dobite kakovostne dizajnerske slušalke za nizko ceno. Na voljo so v kar štirih barvah: črni, beli, pudrasto roza in svetlo modri. So plastične, vzdolž slušalk je prozoren del, ki razkriva notranjost slušalk (čipi).  Sama polnilna torbica je majhna in priročna za prenašanje kadarkoli. Slušalke tehtajo lahke 4 grame in tudi po dolgotrajnem poslušanju ne boste imeli občutka, da jih nosite.

Baterija

Slušalke smo polnili z JOYROOM® JR-TCF02 20W Mini Fast Wall Charger Type C + Type C na Type C kabel 1M iz naše ponudbe, lahko pa jih polnite s katerim koli drugim polnilcem s Type C priključkom. Te slušalke ponujajo impresivno življenjsko dobo baterije do 30 ur, če jih uporabljate s polnilnim etuijem. Brez polnilne baze (box) je čas poslušanja 6 ur.

Redmi Buds 6 ActiveRedmi Buds 6 ActiveRedmi Buds 6 ActiveRedmi Buds 6 ActiveRedmi Buds 6 Active

Aplikacija

Xiaomi ponuja možnost brezplačne aplikacije, ki izboljša izkušnjo poslušanja. Po vsakih porabljenih 10 % vam aplikacija na vaši napravi pošlje obvestilo o trenutnem odstotku napolnjenosti baterije slušalk, v aplikaciji pa najdete naslednje funkcije:

  • dotik - omogoča ročno nastavitev nastavitev dotika na slušalkah. Na primer. en dotik naslednja pesem, dva dotika za povečanje glasnosti itd.
  • zvočni učinki - ta funkcija je za popoln užitek ob poslušanju. Ne glede na to, ali želite izrazit bas ali še vedno želite uživati ​​v glasu izvajalca, lahko vse to regulirate v aplikaciji.
  • dodatne nastavitve - spreminjanje imena slušalk.
  • najdi moje slušalke – popolna funkcija za tiste, ki pogosto izgubijo svoje slušalke. Preko aplikacije kliknete na najdi moje slušalke in imeli boste možnost iskanja leve, desne ali obeh slušalk. Ko izberete tiste, ki jih želite najti, se bo v vaših slušalkah oglasil tihi alarm za lažje iskanje.

Kakovost zvoka

Presenetljiva čistost zvoka je ustvarjena zahvaljujoč dinamičnemu gonilniku 14.2, ki prinaša nizkofrekvenčni odziv. Čeprav ne ponujajo naprednih možnosti, kot je aktivno odpravljanje hrupa (ANC), je pasivna zvočna izolacija dovolj dobra za vsakodnevne situacije. Redmi buds 6 Active je na voljo v kombinaciji z DNN, ki lahko z akustičnim algoritmom ENC učinkovito filtrira hrup v ozadju okolja in zagotavlja čist zvok v vsakem trenutku, ne glede na to, kje ste.

Pogovor

Njegov mikrofonski sistem vključuje algoritem za zmanjšanje hrupa, ki zagotavlja jasnost vsakega klica, tudi v vetrovnem okolju. Glede na ceno slušalk je kakovost klica višja od povprečja ostalih slušalk v tem razredu.

Brezplačna expres dostava za naročila nad 70€

100% varen in ugoden nakup s kreditno kartico

Garancija zadovoljstva z možnostjo vračila

Z več kot 1.300.000 kupci z vami od leta 2011